Termeni si ConditiiInformatii privind utilizarea site-ului SECOLIMPEX.ro.

Termeni si Conditii


I. ADMINISTRATORUL SI UTILIZATORUL SITE-ULUI

Acest site se adresează clienților persoane juridice active si persoanelor fizice. Administratorul este firma SC SECOL IMPEX SRL, persoană juridică română, cu sediul în Cluj-Napoca, Str.Plopilor Nr.22-24, Ap.35, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J12/755/2013, cod unic de înregistrare RO31344144, plătitor de TVA, denumită în continuare Administrator sau Furnizor. Utilizatorii acestui site vor fi denumiți în continuare Utilizatori sau Clienți.

II. NAVIGARE PE SITE

Accesul, navigarea și comandarea produselor de pe www.secolimpex.ro constituie un acord implicit și necondiționat al utilizatorilor, de acceptare în totalitate și de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul documentului, precum si legislatia aplicabila in Romania.

III. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Întregul conținut al acestui site este proprietatea intelectuală a Administratorului (logo, text, pozele produselor etc.) si nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in nici un fel decat cu acordul scris al SC SECOL IMPEX SRL. Extragerea de informații în scop comercial fără acordul Administratorului constituie încălcarea drepturilor de proprietate și a termenilor și condițiilor prezentului document.

IV. SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor dumneavoastra este utilizarea lor doar pentru emiterea facturii pentru produselor comandate.
Refuzul dvs.de a ne comunica datele de factuare duce la anularea comenzii. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.
Pentru orice sesizari sau nemultumiri va rugam sa va adresati in scris la adresa de email: office@secolimpex.ro , prin fax la 0264700885 sau telefonic la numarul 0753764281.

V. EFECTUAREA COMENZILOR

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua comenzi la telefon la numarul 0753764281, prin fax 0264700885, in scris pe email office@secolimpex.ro si lascumircea@secolimpex.ro sau direct de pe site prin intermediul formularului de contact. Fiecare comandă va fi confirmată în scris de Furnizor prin formularul de CONFIRMARE COMANDA care va conține disponibilitatea stocului, termenele de execuție și de livrare estimate si va fi urmata de FACTURA PROFORMA.
Prin finalizarea/transmiterea comenzii, Clientul consimte ca FURNIZORUL poate sa il contacteze, prin telefon sau posta electronica si COMANDA reprezinta acceptul lui fara obiectii pentru documentul "Termeni si conditii generale de livrare". Neluarea la cunostinta a documentului precizat anterior nu exonereaza de raspundere. "Termeni si conditii generale de livrare" este disponibil pe site, sau la cererea oricarui beneficiar.
Furnizorul poate anula COMANADA in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nici o obligatie ulterioara fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune de interese daca:

- datele transmise de CLIENT sunt incomplete sau inexacte;
- daca CLIENTUL nu isi indeplineste obligatiile lui de plata fata de FURNIZOR in termenul si in conditiile stabilite;
- daca datele de identificare a produsului comandat sunt incomplete (denumire produs, dimensiuni, cantitate);

CONTRACTUL se considera incheiat intre FURNIZOR si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la FURNIZOR, prin intermediul postei electronice CONFIRMAREA COMENZII si FACTURA PROFORMA. O COMANDA neconfirmata de catre FURNIZOR nu are valoarea unui CONTRACT. Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

VI. EFECTUAREA PLATILOR

Platile sunt considerate valide in momentul incasarii efective a acestora de catre FURNIZOR prin numerar sau transfer bancar in contul RO28BTRLRONCRT0206200201 deschis la Banca TRANSILVANIA Cluj.
Termenul de livrare sau executia comenzii incepe din data confirmarii intrarii integrale al sumelor specificate in contul bancar al FURNIZORULUI.
Documentul fiscal emis catre CLIENT nu pune in posesia acestuia produsele, decat in momentul incasarii de catre FURNIZOR a contravalorii datorate pentru acele produse.
CLIENTUL poate face plati doar in baza Facturii Proforme / Facturii Fiscale emise de SC SECOL IMPEX SRL.
Intarzierea platilor datorate catre Furnizor duce la anularea comenzii.

VII. EFECTUAREA LIVRARILOR

Produsele comandate se livreaza in toata tara.
Produsele care sunt in stoc pot fi livrate in maximum 2 zile de la CONFIRMAREA COMENZII.
Produsele care se executa la comanda sau vor fi personalizate veți primi în scris CONFIRMAREA COMENZII care va contine coditiile de livrare. In cazul produselor executate la comanda termenul de livrare incepe sa curga de la incasarea pretului/avansului de catre FURNIZOR.
Produsele poate fi livrate prin curier, cu logistica proprie, sau pot fi ridicate personal de la depozitul societatii.
Recepția produselor se va face în prezența delegaților FURNIZORULUI sau a transportatorului. CLIENTUL trebuie să inspecteze produsele la livrare in prezenta transportatorului sau a curierului.
Orice sesizare privind produsele deteriorate trebuie consemnată în momentul dinaintea semnarii de receptie a facturii, in caz contrar nu sunt luate in considerare. Produsele sunt sub riscul CLIENTULUI din momentul recepției de la livrare.
In cazul in care FURNIZORUL nu poate executa PRODUSUL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. FURNIZORUL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. Daca CLIENTUL nu accepta produsul similar FURNIZORUL poate renunta la contract. fara nici o obligatie ulterioara fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune de interese. Răspunderea FURNIZORULUI va fi limitată la despăgubiri în limita prețurilor produselor comandate si incasate la respectiva comanda.

VIII. OBIECTIUNI, CONDITII DE RETUR

Obiecțiunile privind defectele de fabricatie vizibile se pot transmite în scris FURNIZORULUI în termen de 72 de ore de la preluarea produselor. A nu face aceasta ar putea însemna anularea garanției. În cazul în care produsele sunt considerate ca având defecte de fabricație FURNIZORUL va putea, la opțiunea sa, să înlocuiască bunurile sau să restituie prețul inițial.
Conform legislatiei in vigoare O.U.G 34/2014 renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Returul produselor achizitionat de pe stocul disponibil al FURNIZORULUI se poate face in termen de 15 zile calendaristice socotit de la livrare si doar cu conditia ca produsul sa fie in perfecta stare, sa fie in ambalajul originalsi sa fie insotiete de copie a facturii de achizitie.
Nu se acceptă returnarea produselor care nu sunt pe stoc si se executata la comanda CLIENTULUI.
Cheltuieli si riscurile de transport cu ocazia returului sau pentru reparații vor fi suportate de CLIENT si se va face doar prin serviciul de curierat agreat. FURNIZORUL nu va fi răspunzător pentru orice alte pierderi sau daune ale CLIENTULUI. Va rugam sa va adresati prin email la adresa: office@secolimpex.ro.

IX. GARANTIE

Fiecare produs este acoperit de garantie privind o eventuala eroare de fabricatie sau defecte ascunse.
Produsele livrate de catre firma noastra vor fi insotite de un "Declaratie de conformitate".
Garantia nu depaseste teritorul national si este conforma normelor si legislatiei in vigoare la momentul emiterii.

X. DISPOZITII FINALE

SC SECOL IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestor termeni și condiții, a structurii și conținutului site-ului, de a întrerupe temporar sau permanent serviciile site-ului, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. Clientii acestui site vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a putea consulta în orice moment.
Datele tehnice prezente pe site-ul www.secolimpex.ro au caracter informativ. Fotografiile au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul final.

Actualizat astazi, 25.05.2018